Povestea mea
Valorile mele
Educatie si Pregatire

Povestea mea

Indrazneste si vei avea tot ce iti doresti


In urma cu cativa ani am redescoperit sportul. Am fost fascinata de cate lucruri pozitive a adus in viata mea si de felul in care m-a transformat, atat fizic cat si psihic. Sportul este drogul meu, pasiunea mea. Facand sport, am inceput sa ma descopar, sa decopar parti in mine de care nu stiam, sa descopar ca sunt mai puternica, ca pot face mai mult decat credeam. Misiunea mea este sa ajut cat mai multi oameni sa descopere ceea ce poate aduce sportul si un stil de viata sanatos. Cum altfel putem privi spre viitor cu speranta? Cum putem construi o lume mai buna?

Valorile mele

Compasiune pentru orice fiinta vie

Doar prin miscare, educatie, compasiune si grija de natura, putem sa cream in mediu in care sa inflorim si sa descoperim ce inseamna sa traiesti pe deplin. In comuniune cu natura in care ne-am nascut si traim putem sa ne dezvoltam si sa ducem o viata armonioasa si frumoasa. Aceasta este lumea pe care o creez si aceasta este misiunea mea

Educatie si pregatire

O sa continui sa invat, in fiecare zi, pentru tot restul vietii

Aida a absolvit cursul de antrenor personal acreditat de Asociatia Europeana de Fitness in 2015. In acelasi an s-a specializat in TRX si Antrenamente Functionale, absolvind TRX Functional Training. Fiind consistenta si determinata, Aida si-a extins specializarea, dobandind cunostinte si abilitati practice in Eliberare Miofasciala, folosite in ameliorarea durerilor musculare prin tratament asupra punctelor numite Trigger Points. Aida a absolvit cursul de antrenor de fitness recunoscut la nivel mondial de International Sports Sciences Association.